søndag 31. august 2008

Taler, sanger og underholdning

Vi satser alt på en utrolig koselig og artig bryllupsfeiring, og da hører selvfølgelig taler, sanger og underholdning med.

Tradisjonen tro vil det bli taler fra foreldre, forlovere og brudepar, men vi vil gjerne også høre hva dere andre har å si om oss... Dersom du ønsker å holde en tale, ber vi deg om å gi beskjed til toastmasterparet vårt(Kjetil og Merete) på forhånd, så de får mulighet til å lage en fornuftig taleliste. Dersom tungebåndet plutselig skulle få lyst til å løsne i løpet av bryllupet, så er det selvfølgelig også mulighet for å snike seg til en plass på lista deres da... :) Kontaktinformasjon til toastmasterne vil komme på innbydelsen.

Eventuelle sanger må vi selvfølgelig ha inn på forhånd. Tommy og Elisabeth har tatt på seg ansvaret for å fikse disse, og vi ber om at dere ikke sender dem sanger i siste liten, så får de kanskje sove før bryllupet de også...;)Kontaktinformasjon kommer på innbydelsene.

Vi ELSKER underholdning!!! Både musikkinnslag, seriøs underholdning og spik spenna gæren og artig underholdning... Så ta frem fantasien og frimodigheten!! Alle underholdningsbidrag skal også gies til toastmasterparet på forhånd, sånn at vi får et mest mulig flytende og godt program.

Lykke til!! :)




(Foto av scenen i Misjonskirka. Her er det god plass for utfoldelse...)

Ingen kommentarer: