søndag 4. januar 2009

Ønskeliste

Vi har nå lagt ut vår ønskeliste på www.jernia.no , og den er tilgjengelig både på Jernias butikker og på deres nettsider. For dere som vil lese ønskelisten på nett, går dere inn på "Søk i gavelister" og søker etter Elizabeth, Frode eller datoen 13.06.2009.

Vi legger ikke ut så mange gaveønsker, av den årsak at vi begge har bodd for oss selv i ganske mange år nå, og samlet både nødvendige og unødvendige ting opp gjennom årene... Jeg (Elizabeth) hadde en plan om å telle alle mine glass og kopper, for så å legge frem bevis for dere om at vi ikke har noe behov for å ønske oss flere av disse artene. Vel... Jeg talte glassene, lukket skapet, og tør ikke å fortelle antallet... ;-D La oss bare si det sånn: Det gjør ikke noe at jeg har knust sikkert ti glass det siste året...
Og hvem behøver vel forøvrig mer enn tre vaffeljern?? Hehehe...:)

Det vi hovedsaklig ønsker oss, er rett og slett penger. Selv om vi har bodd for oss selv i en del år, så er det alltid godt med litt ekstra startkapital når man starter et ekteskap med mange drømmer og planer. Bil og sofa som ikke er 20 år (!!) er ting som står på lista over investeringer i nærmeste fremtid.

For de av dere som ønsker å gi sengetøy, så kan vi opplyse om at vi bruker ulike mål på våre dyner. Elizabeth bruker 140x200 og Frode bruker 140x220 (Noen av oss har litt lengre bein enn andre sjø...) Av laken bruker vi str. 180.

Ingen kommentarer: